Met handen beleef en voel je alles in je leven. Ze dragen bij en dagen uit. Allemaal verschillend en toch zoveel gemeen!

uit 2000 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

ik heb je

2011

 Liefdevol en licht erotisch tafereel van een man en vrouw. De emotie wordt vooral gesymboliseerd door de plaatsing van de twee grote handen op buik van de vrouw in lingerie. De man die een zoen op de onderbuik geeft is nauwelijks zichbaar.  

Ja

2011

 Ja! De handen worden geschud, maar waarom? Het is misschien wel iets vrolijks, want op de achtergrond zijn twee figuren heel erg blij en springen een gat in de lucht.

Laat gaan!

2011

Laat alles los, laat alles gaan.. maak ruimte, laat vrij!! Twee handen die kleine blauwe bloemetjes los laten, die symbool staan voor emoties.     

smeek je

2011

Smeek je De handen  en ogen van deze vrouw die smeken om iets. Wat ze vragen dat weten we niet, maar wat ze ontvangen dat is licht!!    

Waarom?

2011

Twee handen die dichtbij elkaar zijn waardoor een enorme explosie plaats vind. Wat is er gebeurd? Waarom hebben deze twee handen zo een heftige reactie op elkaar? Waarom?  

blond

2010

 Blond Dit kleine schilderij bestaat uit tientallen lagen verf die in stipjes zijn opgebracht. Weinig kleur en detail behalve in de ogen. Deze zijn daardoor erg opvallend aanwezig. De ogen stalen wel, maar zijn niet erg vrolijk. Doordat het vrouwelijk gezicht rust op haar handen, lijkt het dat de vrouw aan iets denkt. Ze kijkt ook net langs de kijker heen.. in stilte.. Zij is in gedachten verzonken.

de snaar

2010

De snaar Dit schilderij is gemaakt nav. dit gedicht:   de snaar die je hebt geraakt heb ik bewust gebroken zodat er geen geluid meer kan worden gemaakt waar woorden hadden kunnen worden gesproken  

flamenco

2009

Flamenco De handen van de flamenco dansers spelen een belangrijke rol bij het overdragen van de passie en emotie van deze zigeuner dans.  Mooie jurken en bloemen met veel roze, rood en paars.  Gitaristen klaar en spot aan...  Olé!!

roken

2006

roken een zeer grote witte vorm centraal op het doek is een hand die een klein sigaretje vast houdt.  op de achtergrond zijn een mond en een neus te zien waar rook-cirkeltjes uitkomen  

obsessie

2005

 Obsessie Dit schilderij is opgebouwd uit allemaal lijnen en stipjes. Het is vreemd en grappig. . frustrerend.  

obsessie 5

2005

Wat wil de hand en de klauw van dit rare persoon van je?

handen (3-d)

2000

Een 3-dimensionele houten lijst, waar vijf handen in te zien zijn. De ene hand is geschilderd en de andere zijn van gips. Er is gaas over gespannen, waar drie vingers door heen steken, en dat geeft een spannend effect.